Kropsholdning

Kropsholdning er blot ét af de temaer jeg har afholdt workshop og kurser i, gennem årene. Men et område der er centralt både i min undervisning i Taiji og Qigong og ved tilrettelæggelse af et træningsprogram.

 

Det er vigtigt at vide og forstå, hvordan en god kropsholdning bør være, hvordan vi mest hensigtsmæssigt stabler og stabiliserer skelettet. Både i almindelighed, og i særdeleshed ved belastningstræning m.m. På mine kurser vil du som deltager gennem øvelser og iagttagelse af hinandens lodlinje, skabe en større forståelse for, hvordan du får tyngdekraften til at virke for dig – og ikke imod dig.

 

Spændende workshop der skaber en god basis viden om kropsholdningen. Workshoppen indeholder blandt andet holdningsanalyse samt specifikke øvelser der fokuserer på at forbedre kropsholdning. Torben er en spændende og dedikeret underviser. Kan varmt anbefales!
– Natacha

 

Og der skabes en bedre forudsætning for enten at arbejde videre på egen hånd med fokus og øvelser til bedring af kropsholdningen eller som et supplement til vejledning af klienter/kunder.

 

En analyse af kropsholdningen indgår også som en naturlig del når jeg udformer et træningsprogram til en klient.

Artikel om kropsholdning