Workshops, foredrag og kurser

Jeg har gennem mere end 30 år afholdt 100-vis af workshops, foredrag og kurser. Emnerne har spændt vidt – fra foredrag med udgangspunkt i egne bøger, hen over motivationsforedrag i virksomheder og uddannelsesinstitutioner til fagkurser i bl.a. kropsholdning, åndedræt, fødder, meditation, skulderbælte og meget mere.

 

Hvert enkelt event skræddersyes efter ønske. Du kan se mine kommende offentlige workshops, foredrag og kurser herunder.

Medicinsk Baduanjin Qi Gong Instruktør Kursus
Efterår 2021
Teori om både den traditionelle Qi Gong og den moderne videnskabelige Qi Gong. 35 timers undervisning fordelt over 7 weekenddage. Mulighed for at blive certificeret som “Medicinsk Baduanjin Qi Gong Instruktør”.

 

Efterårscamp:
14. – 18. oktober.
Jeg har to gange afholdt intensive forårs- og efterårscamps for et begrænset antal deltagere. Det er 5 meget intensive dage med 40 timers undervisning, hvor jeg underviser ting jeg ellers ofte ikke gør.
Hvis det kunne have din interesse, så tøv ikke med at kontakte mig. Du kan læse lidt mere her.