Overfladeanatomi

Min bog ”Overfladeanatomi- et funktionelt billedatlas” henvender sig til alle med interesse i den synlige del af menneskets anatomi! Bogen er spækket med knivskarpe, detaljerede fotos .Til hvert foto er der en detaljeret tegning af de viste muskler. Dette gør indlæring af, kendskab til- og forståelse af overfladeanatomi til en leg.

Studiet af de overfladiske muskler hos mennesket samt musklernes funktion er  gennemgået systematisk og i en let tilgængelig form: Fra beskrivelser af ledbevægelser og planer, over selve overfladeanatomien til muskeltest og palpation, samt en omfattende introduktion til analyse af kropsholdningen. Endelig er der et stort afsnit med træningsøvelser og forslag til, hvordan man sammensætter et træningsprogram.

Bogen er en flot og meget brugervenlig opslagsbog  og appellerer til enhver med interesse for menneskets  anatomi  og muskeltræning – eller blot deler fascinationen af den menneskelige krop. Studerende ved uddannelserne i fysioterapi, kiropraktik, psykomotorik, idræt  og idrætsmedicin, vil opleve bogen som en  støtte til indlæringen af overfladeanatomien og funktionel anatomi. Men også andre, der via deres uddannelse kvalificerer sig til at undervise og instruere i styrketræning – f. eks fitnessinstruktører og personlige trænere – vil finde stor glæde og inspiration i dette værk.

Læs de første sider af bogen her

 

Lektørudtalelse:
Lektørudtalelse overfladeanatomi