Konsulentbistand

Vi yder konsulentbistand til private, firmaer og offentlige institutioner i alle facetter af at drive, etablere, videreudvikle eller renovere motions – og fitnesscentre. Vi har et godt kendskab til branchen – der rækker helt tilbage fra midten af halvfjerdserne – og ved hvad der rør sig på markedet. Vi arbejder uafhængigt af producenter og sælger ikke udstyret selv. Vi laver en behovsanalyse og hjælper dig til at sammensætte lige præcis det udstyr der er behov for. Hverken mere eller mindre!

Ved køb af udstyr, garanterer vi, at du køber til den rigtige pris. Alene på det punkt er der ofte en besparelse på ikke under 25%! Målsætningen er, at holde kunden og kundens behov i centrum – og altid levere mere end vi lover! Nogle af de nøgleord vores klienter har fremhævet om os og siger vi er leveringsdygtige i er:

Know how – vide hvad der er behov for, hvilket udstyr der er bedst, har lave driftsomkostninger, etc.

Uafhængige – vi arbejder uafhængigt af alle producenter og sælgere, men kender til alt hvad der findes af udstyr – og ved hvad det skal koste!

Software – kan levere let overskuelige og brugervenlige computerbaserede træningsprogrammer og medlemssystemer.

Personaleuddannelse – sammensætning af branchens bedste kurser fra nogle få timer til lange uiddannelsesforløb alt efter behov.

Ta´ temperaturen på eksisterende center – hvad virker, hvad virker ikke, hvor mange bruger det, hvorfor bruges det ikke? Hvordan får man flere i gang?

At alting altid er skræddersyet – ingen overflødige og fordyrende pakkeløsninger.

konsulentbistand