Bootcamp for mænd


nyheder4

Forløbet

indeholder bl.a.:

To foredrag
Ét kick off foredrag ved opstart med introduktion til forløbet og de væsentligste ting der er at vide om træning, kost og målsætning, for at sikre en så god begyndelse på de 12 – uger som overhovedet muligt.
Midtvejs i forløbet, et foredrag med specielt fokus på kost og træning med udgangspunkt i deltagernes tilbagemeldinger samt strategier til at fastholde mål og disciplin i et forløb.

Personlig målsætning, screeningssamtale og udfærdigelse af eventuelt træningsprogram og kosttilrettelæggelse
Gennem samtale og coaching fastsættes dit personlige mål med de tre måneder og individuelt trænings- og kostprogram udfærdiges.

En kost- og træningsmappe
En kost- og træningsmappe med “do´s and don´t, som udarbejdes og udvikles med afsæt i forløbet.

3 kontrolvejninger og måling af fedtprocent med feedback
Det er et tilbud – ikke et must for at deltage. Første måling er ved kick-off, anden midtvejs og tredje til sidst i forløbet, så du kan følge din udvikling i hele processen.

Én ugentlig fællestræning
Vi mødes én gang om ugen i Charlottehaven – onsdage fra 17 (18) – 20. (20.30.) Fællestræningen vil dels består af aktiviteter som alle laver sammen, og dels, hvor hver især træner og arbejder med de ting der er fastlagt i forhold til det individuelle mål.

Coaching/personlig træning
Fire gange individuel coaching eller personlig træningssession undervejs, til at fastholde motivationen, sikre korrekt træning, og vende eventuelle udfordringer der er opstået undervejs.

Før og efter billeder
Hvis det ønskes – tages før og efter billeder for at fastholde motivationen og have mulighed for stolt at vise resultatet frem!

Bøger
Bøgerne “Mænd, motion og myter” og “Muskel- og styrketræning” udleveres til alle deltagere. Bøgerne er spækket med gode råd til kost, træningsøvelser og om at fastholde motivation!

Ugentlig online coaching
Gennem hele forløbet kan du kvit og frit maile dine eventuelle løbende spørgsmål og dermed modtage sparring imellem fælles træningerne, hvis du har behov for det.

Fri adgang til træning i Charlottehaven
Fri adgang til træning i Charlottehaven under hele forløbet.

Tilkøb!

Afsluttende fællesmiddag i Charlottehaven kan tilkøbes, hvis der er ønske om at deltage.

Personlig træning/coaching.
Har du brug for yderligere personlig træning/ coaching undervejs, kan det tilkøbes for en helt speciel pris på 650,- pr time. (normalpris 1000,-)

Pris: 7499,- (medlemmer af Charlottehaven 5995,- ) 

“Den bedste måde at forudsige fremtiden på, er at skabe den selv.”