Workshop om meditation

Eksempler på kursisters oplevelse af workshoppen:

 

Det var spændende at høre om de forskellige måder at meditere på . At prøve på at mærke efter og give slip på samme tid var fedt at prøve
– Jan Wallentin

Torben Bremann gav os rigtig meget “valuta” for de 4 timer workshoppen varede. Klar og præcis i sine instruktioner og med tilpas baggrundsinformation. Han havde øje for sine deltagere og var åben for spørgsmål, men var samtidig fokuseret på at vi skulle nå en masse og at det ikke var en “social event”. Helt tilpas efter min smag. Jeg kunne også godt lide at vi fik inspiration til mange forskellige tilgange til meditation – og en tilgang om at det ikke behøver at være svært eller “mystisk”.
– Barbara

En dejlig “let” gennemgang og inspiration til videre fordybelse i Meditation metoder og virke. Torben er tydelig en kompentent underviser der oser af viden og erfarring.
– Heidi

Super god undervisning som gav den grundlæggende viden om hvad der sker i kroppen i forbindelse med meditation. Fik igennem øvelserne en god fornemmelse af hvor der skal sættes ind så det gør en forskel. Det skal helt klart implementeres i min hverdag.
– Jytte

Lær enkelte redskaber til at meditere siddende, stående eller gående. Og få med det samme større ro, overblik og tilstedeværelse i dit liv. Vi lever alt for meget i hovedet og har brug for at komme ned i kroppen – og ikke mindst integrere sind og krop. På denne workshop vil du blive præsenteret for og guidet i, nogle enkelte lette meditationsøvelser, du bagefter kan integrere i din hverdag. Fra siddende over stående til gående meditation.

meditation