Workshop om kropsholdning

Eksempler på kursisters oplevelse af workshoppen:

 

Spændende workshop der skaber en god basis viden om kropsholdningen. Workshoppen indeholder blandt andet holdningsanalyse samt specifikke øvelser der fokuserer på at forbedre kropsholdning. Spændende og dedikeret underviser. Kan varmt anbefales!
– Natacha

God, spændende og relevant workshop med en dygtig og kompetent underviser. Kunne være spændende at arrangere et mere dybdegående kursus på 1-2 dage hvor man fik mere teori og praksis på omkring kropstyper/holdninger og relevant træning til disse.
– Lise

Superinspirerende og seriøst. Fantastisk godt mix af øvelser, teori og eget arbejde krydret med input fra Torbens spændende og vidtspændende erfaring – for eksempel Østens mere ydmyge tilgang til det at lære kontra vores mere forkælede, hurtige, væren-oppe-i-hovedet.

– Lars

Kurset i krops holdning levede til fulde op til mine forventninger, dejligt med en fagligt dygtig underviser og en blanding af teori og praktik som gjorde at man var i stand til at gå hjem og bruge det.

– Annagrethe

Det er vigtigt at vide og forstå, hvordan en god kropsholdning bør være, hvordan vi mest hensigtsmæssigt stabler og stabiliserer skelettet. Både i almindelighed, og i særdeleshed ved belastningstræning m.m. Gennem øvelser og iagttagelse af hinandens lodlinje, skabes en større forståelse for, hvordan du får tyngdekraften til at virke for dig – og ikke imod dig. Og der skabes en bedre forudsætning for enten at arbejde videre på egen hånd med fokus og øvelser til bedring af kropsholdningen eller som et supplement til vejledning af klienter/kunder.