Personlig træning

Jeg har hele mit liv beskæftiget mig med træning. Fra hård fysisk konkurrencesport, herunder vægttræning, bodybuilding, karate, fodbold, m.m. – til de mere “bløde” discipliner som Tai Chi og Qi Gong. Jeg har altid forfulgt mine egne drømme, hvilket har betydet, at jeg har boet en del af mit liv i USA og Østen, alt efter hvor mine forskellige lærere og mentorer har været bosiddende. Jeg er stor tilhænger af, at teoretisk viden og praktisk erfaring går hånd i hånd og jeg udsætter aldrig mine klienter for noget jeg ikke selv har prøvet på egen krop!

I mit virke som personlig træner, coach og rådgiver tager jeg udgangspunkt i dig, dine ønsker og behov. Vi opsætter i fællesskab realistiske mål og delmål, og skræddersyr et forløb der sikrer du når dem! Jeg har 30 års erfaring med at træne, rådgive, coache og vejlede kunder og klienter i at gøre drømme og ønsker til virkelighed!

personlig træning 2

Et typisk forløb består af en indledende samtale – en screening – hvor det klarlægges om det ønskede mål overhovedet er realistisk. Forventninger og indsats afstemmes og der indgås en “kontrakt” mellem klienten og mig, om hvilken indsats der forventes fra hver part. Jeg arbejder altid efter princippet “walk the talk”, – hvilket vil sige, at jeg aldrig sætter mine klienter på en diæt, et træningsprogram, e.l., som jeg ikke selv har prøvet. Ét er at vide hvad der skal gøres – noget andet at have mærket på egen krop og sind hvad det vil sige at gå igennem et forløb. Der arbejdes naturligvis med delmål, hovedmål, fokusering, etc.

Mine klienter er forskellige og kommer med forskellige drømme om mål – jeg forsøger at møde dem præcis dér hvor de er og sammen med dem gøre deres drømme til virkelighed. Enkelte klienter har mål der kræver en meget hård og målrettet indsats – andre har mere afdæmpede ønsker og mangler blot lidt støtte og professionel vejledning til at virkeliggøre deres drømme.

personlig træning2

“I ethvert øjeblik kan jeg begynde på at blive den person, jeg drømmer om at blive – men hvilket øjeblik skal jeg vælge?”

Priser Personlig træning:  

pr. gang (en time)                                                          1000,-                                                    

Ved køb af 5 sessions på én gang:                               4500,-

Ved køb af 10 sessions på én gang:                             8500,-

Træningen foregår enten hos mig, i Charlottehaven eller i naturen. Træningen kan ligeledes foregå hos dig, mod et tillæg på 100,- pr.gang.

Personlig Træning skal aflyses senest 24 timer før ellers betales fuld pris. Betalingen kan foregå kontant eller via Mobilepay ved første fremmøde eller overføres via banken inden første fremmøde.

Regnnr:   4420

Kontonr: 3332095927

Tidsbestilling på mail eller telefon: 40 20 77 75 t.bremann@gmail.com

 

Forløb og pakker
Hvis der skal skabes forandring – så skal der forandring til! Nye vaner tager tid at opbygge – husk at respektere det. Det er ok at fejle, det er blot med til at træne dig i at holde fokus. Alle succesfulde mennesker har lavet tonsvis af fejl og er mislykket et utal af gange. Vi hører blot aldrig om det.
Vi hører kun om deres succeser. Faktisk forholder det sig sådan, at mennesker med store bedrifter og gennemførte mål i bagagen, har fejlet langt mere end gennemsnitsmennesket.
Det er et faktum. At skabe forandring, at sætte sig mål og at gennemføre – det kræver mod, det kræver tid, det kræver accept af dig selv, disciplin – og en aldrig given op attitude. Husk – “ethvert øjeblik er en ny begyndelse”, eller Kierkegaards “At vove er at miste fodfæste for en stund – ikke at vove er at miste livet”.

Jeg har sammensat nogle “pakker” til dig der har truffet en beslutning om at du vil skabe en forandring i livsstil – som vil sikre du når dine mål.

For at opnå dine mål effektivt anbefaler jeg ofte et sammenhængende forløb på mellem 1 til 6 måneder. Kostplan, varigheden af forløbet, antallet af træningssessioner og løbende coaching, afhænger naturligvis af både dit udgangspunkt og dit endelige mål.
Min erfaring er, at handler det om en større livsstilsændring eller et ambitiøst mål, kræver det en koncentreret indsats med intensiv sparring for at ændre eventuelle dårlige vaner for altid og få indarbejdet de effektive værktøjer og metoder, der er nødvendige for at få succes med projektet.

“Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results”

Et forløb er et samarbejde, hvor alt er tilpasset dig og dine forudsætninger med det formål, at du opnår de resultater, du ønsker. Hver enkelt session er en del af en overordnet plan der munder ud i at du når de realistiske mål, som vi sammen har sat.

Vi opsætter delmål og pejlemærker,  hvor vi analyserer dine resultater igennem og tilretter dine programmer og kostplaner.

En koncentrerede indsats omkring kost og træning kombineret med målrettet sparring fører til realisering af dine drømme og opnåelse af ønskede resultater.
Gør din drøm til din virkelighed!
Forudsætningen for en ny livsstil med bedre livskvalitet vil blive grundlagt og realiseret – og du vil opleve den fantastiske fornemmelse det er – at nå dine mål!
Forløbene er gamechangere!

“Motivation is what gets you started. Habit is what keeps you going.”

Ved et gennem tilrettelagt forløb målrettet dig, vil du eksempelvis kunne opnå:

Muskel- og styrkeopbygning
Fedttab
Bedre kropsholdning
Større styrke og udholdenhed
Bedre balance – fysisk som mentalt
Forbedret helbredstilstand
Reducering og/eller eliminering af smerter og ubehag
Mere energi
Mindre stress
Større livsglæde
Bedre søvn
Øget evne til at holde fokus
– alt efter hvor vi i fællesskab vælger at holde fokus

Hvad du opnår afhænger selvfølgelig af dit udgangspunkt, dine forudsætninger, behov, mål og ikke mindst indsats. Jeg vil gøre alt, hvad der står i min magt for at du når dine mål.

Mine forventninger til dig er:

At du prioriterer forløbet højt
At du overholder vores aftaler
At du implementerer de ændringer der indgår i din plan i din hverdag

Resultater kommer ikke af sig selv eller via tilfældigheder, men gennem bevidste til- og fravalg og målrettet arbejde.
Går du ind i forløbet med en positiv indstilling og attitude og klør på, vil du opnå helt utrolige resultater.

“Om du tror, du kan, eller om du tror, du ikke kan – i begge tilfælde har du ganske givet ret.”