[reference] Jan Wallentin Damgaard

“Jeg har kæmpet med overvægt siden jeg var teenager, og har som mange andre, prøvet alverdens kure – for blot at tage det tabte på igen. Med Torbens hjælp, er det endelig lykkedes mig at nå alle de mål jeg har sat mig for!”

Gennem 4 år har jeg mødtes med Torben med jævne mellemrum. Vi har mødtes når jeg har haft brug for det, enten for at få fornyet motivation og energi til min træning og min kost – eller når jeg har været i et koncentreret forløb, hvor der har været brug for løbende at justere kost og træning.

Jeg har samlet tabt 54,2 kg., tabt min højde (180 cm) i omkreds, og er gået fra at have en fedt % på næsten 40 % til 7%!!

Under min fireårige kontakt med Torben, er jeg kommet med mange vanvittige forslag til, hvad jeg kunne tænke mig. Og hver gang møder Torben mig med en positiv tilgang og et ”Det kan sagtens lade sig gøre, vi skal bare skrue på de rigtige knapper”. Og jeg er lykkedes med mine projekter hver gang!

Udover mit store vægttab har jeg fx gennemført Vätern Rundt (300 km, på cykel) to år i træk, hvor jeg tidligere havde svært ved blot at cykle 5 km!

Torben har ikke kun hjulpet mig med at blive slank og komme i fysisk god form. Han har hjulpet mig med at få ændret mit mentale billede af min egen livsstil og selvopfattelse, og jeg har fundet balance mellem kost og træning, så jeg kan fastholde mit vægttab og en sund og aktiv livsstil.

Hvad er det Torben gør – og hvorfor synes jeg han er så dygtig?
– Torben er god til at motivere én uden at man skal give afkald på sit normale liv. Der er også plads til at have det sjovt.
– Han er altid positiv, og kan få mig tilbage på sporet, hvis jeg har mistet motivationen.
– Han er god til at barbere træningen ind til benet, så man ikke skal bruge mere tid end højst nødvendigt, og samtidig får maksimalt udbytte.
– Han laver en rådgivning ud fra min situation, og som passer ind i min hverdag med familie og fuldtidsarbejde”.

– Jan Wallentin Damgaard

1231440_659714787372675_364019522_n

jan 1jan 4
(Jan før-billede)                                    (Jan efter-billede)